Besvärligt - och härligt!

2010-10-14. kl. 06.30

Livet är ju sånt - besvärligt och härligt - fast i omvänd ordning - mest härligt.

Fast vaknar man upp till två centimeter nysnö och inte har "vinterskor" på vare sig sig själv eller bilen kan det bli smått besvärligt. Tur man inte längre har 08.15-sammanträden att passa. Det blir väl till att ta bussen. 08.51 går direkt till Prästgatan.

Härligt att
sista "gubben" nu är uppe ur gruvan.

"Lärare misstänkt för spritsmuggling" toppar Kurirens etta - och spriten toppar även NSD "Drogad man slängde ut sig ut från balkongen" - fast verkar vara kraftigare doningar än brännvin han drogat sig med.

I avdelningen valteknikaliteter är det värt att nämna att V och MP är på gång att samarbeta med SD i Värnamo. Visst - valteknisk samverkan är förvisso inget direkt politiskt samarbete - men hjälper givetvis SD att komma in i nämnder och styrelser.

Och visst formellt påverkar kryssen bara om någon blir personvald till repsektive församling. Men nog är det uppseendeväckande att sossarna inte släpper in krysskungen Niska i landstingsstyrelsen. Nästan lite infernaliskt utstuderat att sätta honom som ersättare för Ögren - som väl sällan är borta. Och så plockar de taktiskt in Elvy Blomdahl eftersom hon kryssade sig förbi Kent Ögren - då undviker man den kritiken.
 
Nu inväntar jag ljuset för att se om det finns något hopp om att snön tinar - men det lutar åt buss - så jag får nog sätta igång med morgonbestyren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback