En exklusiv skara

2010-10-20. kl. 07.00

Sibylla har namnsdag. Enligt Ratsit 1 114 personer som heter så - inkl. de som har det som andra namn. Hur många som har Sibylla som tilltalsnamn går inte att få fram där.

Iaf en rätt exklusiv skara inkluderande kungens mamma.

Kuriren delar sin "etta" i två nyheter: en diabetiker som enligt egen utsago blev inlåst av polisen utan mediciner och blodsockermätare. Och om en vaktgrupp - medborgargarde - som patrullerar på Porsön.

NSD:s ettan nyhet är att handeln inte längre är i centrum. Dock dåligt underbyggd "sanning". Bevisen består i att Annika Eriksson MP påstår det och att Granngården och Elgiganten drar till Storheden. Granngården som legat inklämd nästan vid foten av Bergnäsbron och Elgiganten som funnits vid utfarten mot Haparanda. Hur dessa två flyttar kan symbolisera ett döende centrum är svårt att förstå.

Riktigt rolig med uppfinnarpriset till Per-Olof Karlsson. Honom träffade jag i valrörelsen. Hittar ingen länkbart - trots att det finns med i båda tidningarna. Men här än länk till de som vann dryga 3 miljoner - blir liksom lite lagomt med en halvmiljon till dem var.

Mindre kul att Luleå hockey åkte på förlust - men det visste jag redan igår - så det har jag sovit på och redan smält.

Vanlig arbetsdag på förmiddagen - idellt uppdrag klockan 13. Men det blir härlig tidig hemgång idag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback