Godmiddag!

2010-10-05. kl. 06.45

Godmiddag mina vänner! Knäppte av väckningen vid första larmet - förstås av misstag. Och vaknade först tjugo minuter i sex.

Bror har namnsdag idag - någon sådan biologisk har jag inte - men sänder en tanke till morBROR Sture som jag faktiskt växte upp med. Så jag är minsann inget bortstkämt ensambarn.

Brödraskapet gör upp! Nädå - det är inte HA utan M. Så himla trist att läsa om (M)aktkampen - intern strid om oppositionsrådsposten i landstinget. Inte ska jag lägga mig i den striden - egentligen nte ens ha några synpunkter. Men jag kan ändå inte låta bli att undra om man kan använda kryssen som någon viss potentat läser bibeln. Nu ska kryssen inte ha någon betydelse enligt Mattias Karlsson - minns jag fel då argumentationen var en annan då Maria Salmgren manövrerades ut?? Från just Mattias Karlsson?!
.
Väl lika bra att ni slipper läsa om ovanstående! Fast det är extremt trist att inget är utlagt på nätet numer.

Till exempel hade det varit roligt att lägga ut artikeln  styret i Kalix. Bilden av de två tänkta kommunalråden Kenneth Sandberg (MP) och Ellinor Söderlund (S). Bilden säger mer än tusen ord - om vem som kommer att bestämma där. Och noterar också i slutet av artikeln att det talas om misstroende inom S.

Nå nu pliktar jag för försovningen - dags för dusch och jobb. Och frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback