Härlig söndag

2010-10-03, kl. 08.30

Solig, ljummen och vacker söndag. Fortfarande lite "depressionstendenser" - funderar på att inte stiga upp alls. Så det gäller att tänka positivt för att vända upp det hela.

Såg programmet med
Marit igårkväll - trevligt. Men det går aldrig att upprepa en succé - det var ju knappt Lasse Holmqvist klarade av att göra det själv .när han själv gjorde repriser.

Apopå upprepa finns det anledning att titta på historiken när det gäller talmansval. Sen 1971 har funnits riktlinjer om att största blocket och största partiet skulle utse talman. Undantag 1985 då regeringen Fälldin lät Allard sitta kvar på sina exeptionella personliga egenskaper. Så nog är det märkligt att sossarna spelar SD i händerna. Gamla von Sydow förstod detta - kan inte vara roligt för Kent H att ha blivit "hopsopad" i sista stund.

Osvald och Evald har namnsdag. Gattis.

Och tur oturen att Johan slutat hos oss nu när Linköping spöade Luleå.

Lyssnar just nu på någon repris av Skavlan - Kicki Danielsson med flera. Men annars ska denna söndag bli fri från lönearbete - om man nu inte räknar ett telefonsammanträde med SV kl. 18.30 (detta upprepar jag både här och där för att inte glömma bort det - ska komma ihåg att ringa upp själv). Det blr väl lite fortsatt uppackning av saker från föräldrahemmet - tar tid - vissa saker måste det nypas och kramas i lite särskilt.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback