Om 28 år...

2010-10-09. kl. 08.30

Om 28 år - eller snarare 27,5 år är
jag där 80 år - om jag lever. Och här är ytterligare en anledning till att se till att hälsan är god och att man klarar sig själv så gott det går.

Har sovit ut idag - igen - till halvåtta - nästan rekord.Någon mening med det också eftersom tidningarna tydligen var försenade.

Ingen insändarsida idag i Kuriren - det är nog sant att det är tidningens mest lästa sida, Tänker inte på att jag läser den - men upptäcker alltid snabbt om det är borta.

Och eftervalsdebatten fortsätter och moderaterna får goda råd av Kurirens ledarsida.

I NSD är Bucht besviken på sin ersättarplats i finansutskottet. Enda norrbottniske sosse som inte fick en ordinarie utskottsplats. Och trots att Bucht önskat Nordiska Rådet gick både Karin Åström och Leif Pettersson före!!
 
Och i Kuriren får vi veta att Lööw är i kryssbotten - välvilliga partikamrater från andra landstingsvalkretsar har talat om att de minsann har större procentuell andel kryss.

I NSD tar Lööw och Bartholdson i hand "Ett handslag för freden" - men en bild säger mer än tusen ord!

Idag ska jag nog städa bilen. Ett måste om jag ska våga mig till en bilaffär för det byte som förestår. Men det känns gruvarsamt att gå ut - grått och trist. Men inte så kallt om jag minns rätt. Men först lite disk och städ inne så får vi se sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback