Rena natta!

2010-10-19, kl. 06.30

Vår teori höll - kusin Kerstins och min - om att vi hann med att märka ut för plogningen när snön smält bort. Tidningspromenaden idag var i beckmörker och med så pass varm vind att hade jag inte gått med automatik till bilen så hade jg inte brytt mig om motorvärmare.

Tor ochg Tore har namndag - grattis. Mors "blombok" förtäljer inte någon som fyller år.

Kuriren toppar med
försäljningen av Bergnässkolan. För 14 miljoner. Och sen får vi veta att kommunen sparar 10 miljoner per år i kostnader. Själv skulle jag vilja veta hur många miljoner man spillt i onödan för att man inte fått ändan ur vagnen med försäljning för länge, länge sen. Redan när Anders Sandberg skulle övertyga om gymnsiebyns förträfflighet fick vi veta att Bergnässkolan minsann inte skulle kosta något - den var i princip redan uthyrd. Det blev aldrig mer än "princip" och den minnesgoda kan gångra 10 miljoner med antal år - så vet vi vad det kalaset kostat.

NSD med Jessica och Kurt i Afghanistan skriver förstås om det. Jessica fick till och med vara med i Rapportsändningen igårkväll.

Förra vinterna tågförseningselände diskuteras på TV. Tyckte man nämnde 83 000 förseningstimmar - för SJ? Kan det vara möjligt?

Nu ska jag läsa Anders Köjs krönika i Kuriren "Ett skålpund ned - två kilo upp". Han krönikor brukar vara roliga. Och dagens påminner mig om invägning. Nu mot vågen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback