Rent magiskt!

2010-10-23, kl. 7.45

Sitter här och spanar ut över Bärigårn som vilar i en mysig morgonskymning. Känns som om jag skulle vilja bli kvar lite inkapslad i den.

Stugfolket ringde igårkväll och berättade om nysnö på Kallviksskäret - utanför Lövänger. Månsken över havet och rent magiskt enligt samstämmig rapport från Jens och tjejerna.

Magiskt också när jag kom i på denna blogg. Helt plötsligt en kalendet i rubrikraden. När jag klickar på den så står datum och tid. Och nu flyttade den sig till högra hörnet av rubrikraden - från vänster. Någon politisk mening med det? Ska bli spännande att se om den lämnar några spår när jag publicerar detta?

Mindre magiskt om
denne centerpartist - även om de förfallet som någon form av trollerikonst att blåsa pulver från handen. Eller brödsmulor som är en variant. Eller rakvatten som är den misstänktes egen version. Dock lite läskigt att de väntat så länge med anmälan - ett och ett halvtår efter senaste händelsen rapporteras/anmäls först nu - i brev till valberedningen??!! Fast jag kanske fått detta om den sk bakfoten?

Och "Kalles Cargo" (ett hörfel från Anna-Greta Svedberg) går i graven. Sju miljoner som bortblåsta till mindre nytta. Tänk om de lyssnat på oss i FP när vi tyckte att projektet skulle vila i malpåse. Då hade det funnits en bra grundplåt för att avskaffa de delade turerna?

Ska fortsätta att träna på att ta det lugnt. Enda tiden att passa - hämta Sara vid bussen 16.25. Sen ska vi campera ihop till jag skickar henne med buss till Gällivare i morgonbitti.

Nu ska jag gå ut på FB och kolla om några vänner har vaknat. Och kolla vad som händer med "kalendern" när jag publicerar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback