Tjuvrökning?

2010-10-06, kl. 06.30

En
lada i Rutvik har fått plikta - en och annan lada gick upp i rök i min barndom också. Populärt tillhåll för tjuvrökning. Nä då jag var inte med och ställde till det.

Dagen har startat ljuvligt. För första gången på dryga 3 år klev jag ur sängen utan att vara stel och utan att det smärtade. Oavsett vad som hänt hoppas jag det håller i sig.

Och Luleå Hockeys framgångar håller i sig. Nästan för bra att vara sant för ett lag som framställdes som seriens losers.

Karin kommer jag att sakna - tänk att måsta lämna sitt jobb pga sin syster.

Piteå kommun får förtjänt stå vid skampålen för Öjagården. Men jag blir så irriterad över att media - och även socialstyrelsen - fokuserar på "inlåsning". Det är inte den som är problemet. Problemet är ju att de lämnas ensamma och att det är underbemannat.

Och så fick vi en ny regering igår. inga större överraskningar. Bara så trist att Tobias inte fick fortsätta. Och mest trist att han också lämnar riksdagen. Våran "fadder".

Fast visst - vart tog Annie Johansson (C) vägen? Maud valde Hatt istället - och tänk jag har lyckas missa henne på bild?

Och hur länge dröjer det innan Maud går?

Har lite förskjuten arbetstid idag. Ska skjutsa kusin Kerstin till flyget fvb Göteborg. Och Ebbas 2-årsdag. Förväntd ankomt till jobbet kl. 10.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback