575 stycken

2010-09-21, kl. 07.00

Sen i starten - låg till halvsex. Lägg till de "tjocka" tidningar så är jag lite sen nu. Å andra sidan ska det nu återgås till 9-12 modellen som standard
Matteus har namnsdag. Konstigt att ha som namnsdag funderade jag - är det någon som heter så idag - utom han i bibeln?

Och Ratsit hade svaret förstås - 575 stycken träffar. Så grattis gubbar - och grabbar.

Grattis Thomas på födelsedagen!

Kuriren har en andra ledare idag - på Sticket platsen - värd att läsa och sprida vidare. "Röd moral lyfte SD". Tyvärr inte länkbar än. Nu får dom skärpa sig - ynkligt dåliga på att länka - men ledarsidan har iaf alltid tidigare varit utlagd tidigare.

Bucht på väg in i riksdagen. Är förmodligen en av anledningarna till sossarnas ökning i länet. Liksom att röstdeltagandet ökat med näsan 3 procent i länet. Båda sakerna är ju positiva i sig.

Afghanistanfrågan lyfts nu som den första besvärliga frågan för en alliansregering i minoritet, De rödgröna och SD sägs vara överens om att inte skicka ambulanshelikoptrarna. Men vi ska komma ihåg att sossarna påtvingades sin nya afghanisaninställning av de två andra partierna. Blir ju intressant att se hur döe ska agera i den frågan?

Fö hör jag att statsvetarna säger att det finns en teoretisk chans att onsdagsrösterna kan avgöra till fördel alliansen. Låt oss hoppas på det.

Nä nu har jag kollat en gång till - ingen ledare på nätet. Men
gårdagens Sticket var ganska bra också. Och frågan i den får sitt svar i dagens ledare - som jag kommer att länka senare.

Nu snabba ryck mot jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback