Förvalta demokratin!

2010-09-19, kl. 06.30

VALDAG! Utan att snegla på vem och vilka det kan gynna så säger jag bara - utnyttja din rösträtt! Till den som säger att det inte finns något att rösta på - och verkligen menar det - säger jag - rösta då blankt - men rösta för gudsskull.

Sen kan jag väl hålla med
bästa alliansledarna att bäst av allt är att rösta fram en stabil alliansregering som får 4 år till. Mycket bra gjort - mycket påbörjat - borde få fullföljas.

Någon stödröstning för oss små partier inom alliansen behövs inte längre - god marginal i opinionen gentemot strecket. för oss al

Dock skulle jag vilja att väljare med sympatier hos allianspartierna - men som funderar att rösta på något enfrågeparti utan chans till riksdagsplats - verkligen vill riskera SD i riksdagen? Tänk till en gång till! Så du inte sitter där med "ågren" på måndag?

Tiden rusar iväg - men det är nog bara morgonstunden. Sen blir dagen säkert som julafton för små barn - lång, seg och utdragen - till "tomten" äntligen kommer.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Under rubriken Spurta för rösterna i Kuriren finner vi följande av trött tvåbarns mamma:



"Jag var på luleå hockey´s hemma match i lördags kväll, och gissa vad man såg där?? På varje bilruta hade flera partier lagt dit informationsblad om just deras parti. Det sorgliga i detta är att sossarna som gick omkring där, speciellt en ung tjej, rev bort de övrigas lappar och knövlade ihop dessa och kasta in under samma bil som hon tog bort den ifrån!!! jag undra hur det står till med sossarnas "lika värde" och solidaritet.. hade jag inte gått där med mina två trötta barn hade jag skällt ut denna tjej..fy för sossarna... är allt jag kan säga!! är det vi skattebetalare som ska kosta på saneringen av parkeringsplatsen sen??"



Jag tycker det säger en hel del om Nya Socialdemokraterna........

2010-09-19 @ 14:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback