Ida

2010.09-14, kl. 06.45

Idá har IDA namnsdag - grattis fröken Åhman i Älvsbyn - och en tanke till henne i Lönneberga också.

Idá var en bra dag att vakna upp till -
Skop - men jag ska erkänna att jag faktiskt såg den vid midnatt - somnade framför TV:n och vaknade då.

På TV ska de informera oss om hur man gör om man förtidsröstat och ångrar sig och vill rösta om. Tänk före 1985 tror jag inte en kotte visste om den möjligheten. Efter partiledardebatten fredag kväll blev vi nedringda av folk som ville veta om man kunde rösta om. Detta efter att ha sett bengt Westerbergi TV. Och det gick ju - och vi fick en massa röster och procent i det valet - 1985.

Idá vill jag också hylla PT som ser till att vi kan länka till debattartiklar - här en om jämställdhet från min vän Helen och sonen - riksdagskandidaten.

NSD och Kuriren skulle hyllas daglig dags om de bestod oss med samma service. Tänk så roligt att kunna delge folk i andra delar av landet atiklar härifrån.

Och apropå Piteå så ser jag att det nu "kommenderats" ut folk att tala om att så illa som det verkligen är - är det inte -på Öjagården. Men vi får väl höra vad socialstyrelsen säger. Men jag misstänker att om det funnits dokumentation på tillsyn så skulle den väl redan plockats fram? Och var var nattpersonalen när TV filmade - sprang de och gömde sig??

Öjagården, wiehe och "Pravdabladet" i Kiruna - hur mycket tål de socialdemokratiska väljarna??

Idag förtida röstning på Sjukhuset - inte glömma - komma ihåg - klockan 14. Har skaffat mig en livlina - kusin Kerstin ska åka in med mig.

För övrigt är jag nöjd med gårdagkvällen - hann ringa Jens gammelfastrar och min egen faster Inga-Maj. Annars inte mycket privatliv man hinner med

Nu mot jobbet - men först en härlig dusch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback