"Morgondrottning"

2010-09-01, kl. 06.15

Vänder blad till en ny månad - september. Morgonen är verkligen min tid tänkte jag när jag knatade efter tidningen klockan 5. Känner mig rik och som en drottning - verkligen min egna tid - den före klockan 6 - känns som om ingen skulle kunna komma åt mig!

Opinionsmätning igen - en om dagen - lika bra att vänja sig. Dock sätter jag upp ett stort varningens finger för
Novus. Om jag nu minns rätt var de dom som hade helt fel bland annat om moderaternas resultat i EU-valet. Hade inte fångat upp deras tillbakagång och dåliga euvalsröresultat,

Fytusan för NSD:s och Kurirens "sammanslagning" - nu är det Error på bådas nättidning. Annars skulle jag länkat till "Vinden vänder tror rödgrön trio", Bevis på att en bild säger mer än tusen ord! Ser inte ut som om de tror på vad det säger.

Noterbart att Annika Eriksson lämnar brasklapp om vem de ska samarbeta med efter valet??

Samuel har namnsdag idag - grattis Hedlund - och tack för bra jobb med valsedlarna!

Idag överlämning av huset. Thomas har överlämning till Ulla P - ska kolla hans vakenhet kl. 7 - för halvåtta ska han möta Ulla. Två gäng/bilar på väg mot Gällivare och Kiruna idag. Och med flyg kommer Gunnar Andrén. Anne och hennes tjejer och grabbar i Kiruna laddar verkligen som det anstå en gruvort. På temat Tusen röster tre mandat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback