Mycket val!

2010-09-16, kl. 06.30


Himla mycket val i tidningarna idag - visst läses med njutning och annat får adrenalinet att svämma över. Så det ska vara förstås. Medierna gör nog så gott de kan för att hålla balansen.

Idag är min viktigaste uppgift att komma ihåg att lägga ett grattiskort i tant Dagas brevlåda. Namnsdag idag. Sa bort uppvaktningen på 90-årsdagen - samma dag som Jens fyllde 40 - respekterades. Egentligen borde hon uppmärksammas mest varje dag - tänk vilken glädje hon varit i mitt liv.

Snart händer det - en "olycka" mellan
ryttare och björn. Så hemskt att jägarna inte bryr sig om att skjuta av - verkar som om större delen av tilldelad kvot blir kvar?

När jag nu är inne på rovdjur måste jag uttrycka min förvåning att media - undantaget sameradion - inte uppmärksammats att Peter Eriksson vill ha föryngringsområden för varg i Norrbotten - mitt i renlandet?

Dagens leende i mjugg kommer när jag läser "Kommunalråd i facebook-bråk" - såg det minsann på FB själv. Törnman syrak på Stålnacke för att den senare mött media själv - när Knegarkampanjen uppvaktade med namninsamling. Strindbergs skulle nog utryckt det som att det är synd om Kirunaborna!  Hoppas nu Anne och Hans-Olov tar sig in i kommunhuset - så kan Törnman och Stålnacke stanna kvar i sandlådan!

Idag är det en blandning av äpplekampanj, valstugeröj, PRO:s husförhör, föreläsningslunch med mera med mera. Nu dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback