Ödesmättad dag

2010-09-11, kl. 07.30

Ödesmättad dag - datum - 11 september - så känns det. Och som vanligt ångrar jag mig att jag tog sovmorgon - till halvsex - tiden krymper snabbt.

En jäkla massa skitrubriker om valet - hetsar till att klicka sig in så är det bara dravel bakom - främst i kvällstidningarna. Mycket stuk av dokusåpor - med påhittade "säj" för att skapa pseudodebatter!

Fö kräver jag datummärkning på opinionsmätningarna - har varit in hur många gånger som helst på Synovate som presenteras som dagens undersökning - fast den är urgammala - nåja.

Ler lite  åt Sjukvårdspartiets annons - upplever tydligen konkurrens från Rädda Vården - vill inte bli sammanblandade. Fast mest undrar jag över vad de menar med att felaktiga uppgiftrer förekommer från "Ditt landsting"?

Morgonens högoddsare måtte väl vara Thomas Östros uttalande om att
Mona sitter kvar vid en valförlust?

Nu ska jag dega på här hemma några timmar - sen en stund med alliansvänner på gågatan - leverera lite utdelningsmaterial till folk som förstått att det gäller att ge järnet ändå fram till kaklet. Och sen packa bilen för äventyr i Kiruna i morgon - men än inga "kampanjnissar" som erbjudit sig att följa med?

Kan det finnas något bättre att ägna sig åt en söndag än att åka till Kiruna och få se naturens skiftningar. Och som bonus sen få träffa och samtala medMarit Paulsen? Kom ingen nu!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback