Sovmorgon

2010-09-04, kl. 07.30

Har haft en lite sovmorgon idag - till klockan 6. Och kusin Kerstin hade hämtat tidningarna! Inte vanligt alls - och det visade sig att hon hade himla ont i foten och måste uppsöka vårdcentral.

Hade inte att göra med den lilla champagneflaska vi äntligen delade på igår - hon hade ont i foten före.

Ingen opinionsmätning idag - DN hade äntligen fått ut sin
gårdagens Synnovate på nätet - hyfsat högt så man kunde tro att det var en ny.

Och Karl P har invigt Hermelinens Vårdcentral - och tänk att jag fick vara med i artikeln - som det förstås inte går att länka till. Synd - för tänk att Karl P helt plötsligt blivit folkpartist i valrörelsen - nu tycker han inte det är något fel att andra än landstinget driver vårdcentraler. Men jag lovar er - en rödgrön valseger så rivs det fria vårdvalet upp så snart det är praktiskt möjligt!

Men det händer mycket i en valrörelse - även lokalt. Trycksvärtan hann inte torka på beskedet att alliansen i Luleå ska avskaffa delade turer om de vinner valet innan sossarna nu är ute och säger att de ska minsann de också göra. Inom ett år! Frågan är varför det inte gjort det tidigare - eller iaf ställt ut löftet??

Idag ska jag plocka fram blåklintshatten och bege mig till valstugan. Längtar - har inte hunnit orkat vara där - bara en gång - och idag kommer minister Tobias på besök. Kul! Ikväll är det fest - ännu kuligare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback