All PR?

2011-04-22, kl. 07.30

Är allt PR god PR månne? Lilla Nordmaling har iaf lyckats sätta sig på kartan. Artikel i Expressen om kommunalrådet
Ulla-Maj Andersson som får flytta ut ur kommunhuset. Fysiskt men inte politiskt. Men visst kär fp-vänner i Normaling - har det stormat runt henne tidigare?

Annars är det tråkigt att det inte kommer några tidningar idag - inte ens DN. Jag visste nog det senare men tog mig ändå en promenad till brevlådan för att känna på vädret. Strålande intensiv sol kunde jag uppleva redan inne men ville känna på den också. Inte så varmt än - runt nollan - lite frost har det varit i natt. Men peppar, peppar - blir det inte något bakslag nu blir det en fantastiskt lång sommar - eller ska jag ligga lågt och kalla det barmarksperiod.

Trist historia med polis åtalad för våldtäkt. Blev lite orolig att jag inte kände igen detta som en rapporterad anmälan - men tydligen bosatt i södra Sverige. Två ytterligare poliser offer - pinsam historia. Förstår inte riktigt varför lilla Piteå dras in i denna historia?

Gårdagen? Jo jag gjorde 6 kilometer rask promenad på gåbandet - mycket vilja måste till - rätt tråkigt. Kom på mig själv att gå och fundera på om det skulle funka att gå en mil? Och om man (inte jag) på ren vilja skulle kunna göra en mara på mattan? Därefter lite plock på jobbet - inte många knop. Inhandlade en jättefin blombukett och drog till Nanny Öhvall som fyllde 90. Massor med bilar utanför huset - visade sig att Nanny är äldst av 6 syskon som nästan mangrant var där - också med yngre generationer. Första mannen jag hälsade på sa genast att han jobbat med en tryckare vid namn Strutz. Berättade hur far måttat rätt mängd kaffe i sina stora händer - starkt och gott kaffe hade han kokat. Och senare kom en kvinna i den något yngre generationen och berättade att hon jobbat med mor på Handväveriet i Gammelstad.

Snabbvisiten på kalaset blev i flera timmar. Mycket trevligt sällskap och förödande gott fika - men som Kajsa sa sånt här är ju bara tomma kalorier - det kan inte göra vare sig från eller till.

Dagen avslutades med hockey på TV - kommenterad av idolen Micke Renberg. Men det hjälpte inte - det bev förlust ändå.

Idag ska jag fira min andra födelsedag - jag är nämligen född på en långfredag.

Kusin Kerstin har sms:at att hon är framme  -i Fuertoventura måste googla var det ligger.

Apropå sms fick jag det här från sonen igår; "Hörde precis på radion att det gick en naken påskkäring med blommig hatt, rullator med kvast å fjädrar och en systempåse på E4. Vill du att jag ska hämta dig?"

Idag kör jag med Brita Bäärnhielms metod - har kastat ut en matta och ska dra fram dammsugarslängen. Inte ska jag städa men om någon dyker upp så låtsas jag att jag gör det - och att det är därför det är så stökigt. Brita påstod att metoden kunde användas veckovis om det behövdes.

Ha en bra långfredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback