Bara små pluttar

2011-04-28, kl. 07.00

Vad härligt det är att jag måste stå och spana och särskilt rikta mig på norrlägen för att överhuvudtaget kunna se någon snö. Mindre än 40 timmar innan kusinen kommer hem . får nästan lust att gå ut och hacka sönder de sista pluttarna - vad snopen hon skulle bli med snöfritt.

Hör på TV om ylletröjor och varma kläder till Valborgs. Och
norrmännen har inte mycket annat att bjuda. Men hyfsat räfsarväder ändå. Jodå jag är SÅ mycket bättre i rygg och arm att jag tror på ett rejält dagsverke på Bärigårn.

Dagens stora nyhet - som kom igårkväll - är Patrik Sjöbergs mörka hemlighet om sexuella trakasserier. Trist att personen ifråga inte har möjlighet att ge sin version - och också få ta sitt straff. Men uppenbarligen har bokskrivandet varit bra och nödvändigt för Patrik - har aldrig sett honom så lugn och harmonisk. Att nyheten är stor förstår man inte minst av att Kuriren uppdaterad den rejält på sin nättidning.

Börjar vara oroväckande många bränder vars orsak inte kommer fram. Hertsön, Porsön och några till på ganska kort tid.

Och nu är det bara att vänta på gräsbrand på Hersökullar - då är det sommar.

Äntligen får man väl säga om moderaternas svängning angående offentliggörande av partiets finansiering. Undrar om KD följer efter - då kanske de skulle kunna bli någon överenskommelse där även S tvingas redovisa direkt och indirekt stöd från fackföreningsrörelsen och andra sossarna närstående organisationer.

En bra dag igår - premiär för "blodomloppet" även om tiden inte var något att skriva hem om. Besök hos kiropraktikern - nu väntar jag på mer resultat?

Dagen började för övrigt med en riktig rolig överraskning. När jag låste upp dörren på jobbet stod där en tjej med en respektingivande schäfer. Visade sig var May-Britt Öhman som var aktiv hos oss i slutet av 80-talet. Nu forskare vid Uppsala universitet - och jobbar bland annat med dammsäkerhet. Så de närmaste åren blir det en hel del jobb i Norrbotten.

Idag ska jag försöka dra ut lite på hemmavaron på morgonen. Ska till Kalix ikväll - på stämma på Kalix Folkhögskola. Efter ett jobbpass på förmiddagen - ska det bli ett rejält träningspass - så ska jag nog klara kvälen också.

Ture och Tyra har namsdag. Grattis!

För övrigt pratade jag med kusin Lars i telefon igår. Utlovade bloggadressen till honom. Vilket nu ska verkställas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback