Flaggan i topp!

2011-04-08, kl. 06.00

Vilken match igårkväll!
Skellefteåseger till slut. Men det satt hårt åt. Och jag höll på att missa hela tillställningen - kom inte ihåg att det var match. Ägnade mig åt att försöka få ihop deklarationen för husförsäljningen. Tursamt nog fick jag för mig att ringa Jens och fråga om installationen av kabel-TV. Och då skulle precis andra perioden dra igång. Försenad match pga av utrymning för brandlarm - igen.

Fast flaggan i topp - då tänkte jag på något annat. Hade vi haft en flaggstång här på Bärigårn då hade den åkt i topp idag - för Kerstins barnbarn Ebba kommer på blixitvisit idag. Är tillsammans med sina föräldrar på väg upp och fira hennes morbror i Haparanda.

När den fiktiva flaggan nu ändå är i topp flaggar jag även för den opnionsmätning jag hörde om på TV. Alliansen i fortsatt ledning även om "andra sidan" knappat in. Hittar den dock inte på nätet - undersökningen.

Namnsdagsbarnen Nadja och Tanja får hänga med på flaggningen också. Grattis.

Överförmyndarnämnden i Boden toppar NSD idag. Utebliven ansvarsfrihet för tre ledamöter. Och på Kurirens etta kan vi läsa om att Luleå kommun återigen överskridit ett bygglov - byggt för stort. Inte första gången - kanske inte underligt att medborgarna också försöker med principen går det så går det - apropå gårdagens nyhet om "svartbygget" på Lulnäset.

Nästa vecka blir spännande - jag fixade det mesta på gårdagens att-göra-lista som jag skrev om här på bloggen. Så på tisdag ska jag till Dr Brambergs kiropraktikerklinik. Beställde en tid för undersökning och konsultation. Blev något förvånad när jag blev uppringd frånn kliniken som ville att vi skulle boka in även en tid för behandling. Hur vet de att jag behöer behandling innan de undersökt mig. Förvisso påstod Anja att hon blivit botad - och när jag frågade vad de gjort så var svaret "ingenting". Det gäller att tro!

På tal om tro - så ska jag vill kyrkan idag. Begravningsgudstjänst för Edith - syster till svärmor Elma - kl. 10.00. Sen blir det ett par timmars jobb.

Ta tillvara dagen - den kommer inte igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback