Goda råd

2011-04-14, kl. 06.15

Goda råd är dyra sägs det. Igår var det gratis på Skatteverkets information om kapitalbeskattning vid försäljning av småhus. Kul att närma sig den värld som var min under många år - revisorns. Kände mig fortfarande "hemma". Två unga tjejer som informerade både tydligt och pedagogiskt - fast tolknings- och gränsdragnignsfrågorna är många. Inte världens enklaste bedömningar. 

Inatt funderade jag på alla goda råd om att hur somna. Ovanligt problem för mig som brukar sova innan huvudet nått kudden. Men jag hörde när radion pålyste att klockan närmade sig 2 - men där någonstans gick jag in i dimman.

På ett annat område börjar det kännas som om goda råd är välkomna. Kanske därför jag fastnade för rubriken om
återhämtning av muskler (om jag nu har några). I ögonblick av övermod är jag nu anmälda till Kretsloppet 21 maj, Blodomloppet 7 juni, "örnäsjogg"(?) den 17 maj.

På sportens område önskar jag återhämtning nu för både Skellefteå AIK och Luleå Basket. Jag led med Skellefteå igår kväll - men det är ingenting mot det känslor som kommer om Luleå Basket återigen missar ett guld. Det är er tur nu, tjejer. Vilket också gäller Saras lag till helgens DM (i basket) i Arvidsjaur. Undrar om jag inte måste unna mig en resa dit?

Artur och Douglas har namnsdag - måtte väl bara ett begränsat antal personer som har anledning att fira idag. Åtmisntone i min bekantskapskrets. Själv har jag ett nostalgiskt minne av farbror Artur - han i kurvan på väg mot skolan - som hade en häst som hette Stava och som jag fick rida barbacka på. 

Nu är det tyvärr så att jag inte har mer tid för vare sig nostalgi eller politik - hade tänkt skriva om både sjukförsäkring - bra förändring - och något annat som jag redan glömt vad. Men nu är det så att jag ska på provtagning 08.35 och måste om jobbet om hämta remissen före.

Ser framemot besöket hos kiropraktikern idag - spännande - ska avrapportera här på bloggen.

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är den 13 april idag...inte 14:e

2011-04-13 @ 08:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback