Härligt grått

2011-04-26, kl. 06.15

Möts av en härligt grå och regnig tisdag. Efter en riktigt ledig och lat påskledighet känns det skönt att vrida tillbak till vardag igen. Regnet gav mig anledning att prova småspringa upp till postlådan - 62 steg (tror jag det är) enkel väg är väl en försiktig början. Plus 7 grader - sista snöfläckarna lever farligt.

Uppenbart lite farligt att umgås med tjädrar
som här i Karlsborg. Tur att vi hade den snällare varianten - honan här på Bärigårn. Hon har dock inte visat sig sen skatorna körde iväg henne.

Fick en bra fråga igår - som jag inte har något bra svar på. Om nu fotbollsarrangörer ska få börja betala för polisinsatser vid arrangemang - hur ska vi då se på dessa "äventyrare" som kostar av våra gemensamma resurser? Uppenbarligen hopp över öppet vatten - med skoter.

Och Juholt svarar - har svängt från "inga kommentarer" till att nu bekräfta delar av barsamtalet. Expressen har nu fått lillfingret...?

Annars svårt att hitta något hett politiskt idag. I NSD erkänner sig Peter-Jaan Kask grundlurad - dock utan att skylla på regeringen. Och Kuriren har något tamt om Matland som ska bli Skogsland - enligt jordbruksminister Erlandsson. Svårt att hitta något sting i någon av dem. Kanske inge slump att gästkrönikören Mathias Bred med krönikan "Bye, bye Castro" placeras före huvudledaren i nätupplagan.

Och vem tusan är Mathias Bred? Om man ges plats på ledarsidan tycker jag det är ett anständighetskrav att vi får någon form av konsumentupplysning. Men man kan ju alltid googla - och varför jag la ner flera minuter på att söka på Mathias vet jag inte. Men jag hittade honom på en Kristdemokratlista i Västra Götaland - med 3 personröster. Eller kan det vara en namne?

Teresia och Terese har namnsdag idag - grattis - även ni med andra stavningsvarianter.

Det här inlägget antog nu ett konstigt utseende - få se hur det ser ut publicerat?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback