Juholt engagerar

2011-04-25, kl. 07.30

Ingen DN idag - konstigt - om den borde uteblivit någon dag så var det väl igår på Påskdagen. Men det kan ju vara så att tidningsbudet firat påsken och har lite sovmorgon. Dock tillhör DN de tidningar jag klarar mig med att läsa på nätet.

På tal om fira så kan jag för oinitierade tala om att Juholt med "kulbo" tillbringar påsken i Istanbul.Expressen publicerar bild från läsare med tillhörande skvaller. Som att Juholt försökt beställa en Dry Martini - utan gin. Det kanske inte varit så dumt - kanske tungan inte sluntit så mycket då.

"Juholt har snackat högt på en bar i Istanbul. Klagat på drinkpriser, snackat skit om partikamrater och hånat Reinfeldt. Har han missat sitt uppdrag tro? Eller också vill han inte bli statsminister" - detta inlägg från Lotta Grönning på FB har förorsakat 108 inlägg under kväll och natt.

Lokaltidningarna innehåller inte mycket - bara det vanliga säsonsnyheterna -
rattfylla i Rutvik, skoterolycka vid Torneträsk - och en lite annorlunda incident - en man på ett isflak.Något annorlund lägesbeskrivning också - mellan Gammelstad och Avan - då det visar sig vara vid Avans färjställe. Lyckligt slut iaf för han på isflaket.

Markus har (visst) namnsdag idag - grattis. "Visst" - för jag hittade en konstig namnsdagssida med även inofficiella namnsdagar - inte mig emot - grattis Elina och Mark också.

Nu ska jag dammsuga - mattorna åkte ut på riktigt igårkväll - nu kan inget hindra mig? Senare under dagen ska det bli en tur ut till Västbacken - har faktiskt inte rört bilen på 2 dagar - viket måste vara någon form av rekord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback