Kortslutning

2011-04-05, kl. 06.30

Efter en telefonförsäljare igårkväll - som trotsat NIX - så kändes det som om säkringen utlöste i morse - då det var reklam - ett stort lägg - i både min och Kerstins postlåda. Trots tydliga instruktioner om att vi inte vill ha det. Känner mig provocerad - särskilt som telefonförsäljaren tydligen visste att jag var folkpartist?

Annars verkar även tisdag bli en fantastisk dag. Förvisso någon kallgrad men jag avstod motorvärmare för att mana fram mera vår- och sommarkänslor. Läste någonstans att man av miljöskäl skulle använda motorvärmare om det var mindre än 10 grader varmt. Tackar särskilt för tillägget att det särskilt gällde vid stadskörning - annars hade det inte blivit mer än en handfull dagar här hos oss. Onödigt negativt kanske - men det ska bli skönt att lägga undan den gröna sladden.

"Bland puckar och puckon" var en fyndig rubrik för huliganerna inom hockeyn. "Bland bollar och stollar" kan få stå för fotbollen. Basketen är förhållandevis förskonad från huliganer - men jag ogillar skarpt när man med alla röstresurser och annat försöker störa motståndarna vid straffkast.  Det borde inte förekomma efter uppnådd tvåsiffrig födelsedag. Men ganska symptomatiskt att enda gången jag känt mig hotad under min tid som gruppledare var då jag gått emot någon av mijonrullningarna till Luleå hockey. Då var det en man - milt sagt i de övre tonåren - så där 60+ som följde mig runt i affären en lång stund och talade om vad som borde göras med såna som mig.

Gläds över att "Valet 2014" - ett klipp under Skrivet på Kurirens ledarsida - lagts ut på nätet. Hoppas det är ett tecken på att mer material kommer att göras länkbart? Och apropå valet 2014 - så ska jag vara "huligan" på läktaren då!

Snart kommer någon att hårt krama min arm - apparaten som mäter mitt blodtryck. Ganska oförarglig - men nog har säkert en och annan funderat om jag lekt lyktstolpe då jag omotiverat ställt mig stilla rakt upp och ner där jag befunnit mig. Hemläxa att hålla armen så still som möjligt då apparaten slår till. Idag ska den lämnas tillbaka.

Irene har namnsdag - spontant kommer Irene Bramberg i mina tankar. Grattis till dig (som säkert är gift något annat) och alla andra som har namnsdag idag. Inkluderande ni som heter Irja!

Födelsedag har kusin Annlo i Koskullskulle - GRATTIS! Och Mats i Täby - en av mina förebilder i politiken! GRATTIS!

Kort arbetsdag. Sen revision. Och på sluttampen av eftermiddagen blir det träning. Tänk att jag blev uppriktigt besviken när syster Gun-Britt sa att jag skulle avstå träningen för att inte störa "apparaten" - då har jag kommit långt! Nu kör jag tisdag med bredsladd som en av mina FB-vänner skrev. Och hejar fram Skellefteå!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback