Puss i påsk!

2011-04-21, kl. 07.15
 
Gillar färggranna ledarsidor på Påsken. Kul och trevligt med Åsa Petersens udelade "
påskpussar" - men minns nostalgiskt hur vi politiker inväntade de "påskägg" som traditionsenligt delades ut av Kurirens dåvarande ledarskribent Bo Östman - 5 ägg var toppbetyg om jag minns rätt - och även "förlorade ägg" kunde delas ut - Börje Lööw begåvades med det sistnämnda vid något tillfälle.

Och Kaj Hedstig tas idag i örat av kommunalrådet. Igår tyckte Hedstig att höghusen på Lulsundberget vare sig var vackra eller spännande. Idag contrar Karl P med att politiker ska lyssna inte komma med pekpinnar för att i nästa mening hävda att "höghusen är vackra". I detta inkluderar han också HSB:s nybygge på Robertsvik. Ja en sak kan jag iaf hålla med honom om - smaken är delad.

En riktig påsksmäll blev det - att LF basket förlorade. Känns som om Luleå befinner sig på sluttande planet - ingen final för vare sig Luleå hockey elle LF-basket. Inget guld för basketdamerna. Och ett kommunalråd vars gloria halkat ordentligt på sne - få se om den kommer på plats igen efter det "inbörde(S)krig som nu råder i spåren av Luleboaffären?

Blir nästan immun mot allt elände i världen - TV påminner om striderna i Libyen. Vi var nog många som trodde att världen skulle göra pinan kort med Khadaffi - men det har blivit precis tvärtom - det är han som fotsätter pina sin befolkningen och hela världen - inte kort utan långt och utdraget.

Över till mer positiva nyheter - grattis till Anneli och Annika som har namnsdag - och Anna Grönlund Krantz som fyller "tant" idag - 40 år. Grattis, grattis!
 
Bäste kiropraktikerna tycker att min arm ska få vila från träning ett tag - det "dåliga jaget" ser detta som om jag inte ska till gymmet idag - men det finns ju faktiskt mycket mer än armen att träna - även om den ingår i de allra flesta övningarna. Men det går ju alldeles utmärkt att prova på hur tråkigt det är att gå 6 km på bandet istället för 3. Utmaningar som "Örnäsjoggen" (har själv döpt den), Kretsloppet och Blodomloppet närmar sig med stormsteg.

Eftersom expen officiellt är stängd idag - så tror jag att jag börjar på gymmet - och sen gör ett par timmars arbete.

Sen ska jag absolut inte försöka mig på att handla mat idag - vis av tidigare erfarenheter vet jag att det är samma läge som dagen före julafton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback