Söndag hela dagen

2011-04-17, kl. 08.00

Vaknat upp sent och sider - klockan 7. Vaknade förstås halvfem - men tyckte det var väl tidigt en söndagmorgon. Så hann den bli 7 innan jag kastade de olurviga ur sängen.

Ingen tjäderhöna i sikte - förhoppningsvis har den dragit till storskogen. Fast jag kan undra om tjädrarna inte håller till nere på näset också?

Disken står kvar sen igår - konstigt va? Men det blir lagom sysselsättning till det blivit något varmare ute - då ska det promeneras. 5 varma grader kändes inte alls varmt - trots en intensiv sol. Men det kommer sig säkert.

Opinionen har kommit sig - sett med S-ögonen. För första gången på himla länge är de rödgröna större än alliansen - om än med minsta möjliga marginal -
0,1 procentenhet i Sifo. Jag undrar när media ska sluta tala om de rödgröna - det finns ju inte som politiskt alternativ?

En nyhet tror jag att jag har att komma med - har iaf inte sett den nyheten tryckt - vare sig i papperstidning eller nättidning. Kuriren lär ha fått en ny ledarskribent. Som senast "häckade" på någon mindre tidning i Skåne - en "ungtupp" i 30 årsåldern. Passande nog för en moderat ledarskribent så gör han debut på 1:a maj. Tur iaf att det inte var första april.

Apropå disk så var det trevligt att ha Annlo med familj på middag här. Besöket innebar också att jag hade en guldmedaljör till bordet - Gabriel i 38 kg:s klassen. Brottning.

Dåligt med uppdateringar i de lokala nättidningarna - i NSD faktiskt inte en enda från den 17.

Nu ska jag äta frukost - efter en dag med frikostigt ätande är jag hungrig. Då är det lockande med en sån här artikel. Ät mer - gå ner i vikt.

Äta, diska, städa, promenera, deklarera (åt kusin Kerstin) och sammanträda (ett kort telefonmöte) - så kan dagen summariskt sammanfattas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback