Spänd förväntan


2011-04-15, kl. 07.00

Förstår att ni är i spänd förväntan om kiropraktikerbesöket liknade bibelns "ta sin säng och gå". Men inte rikitigt så. Har iaf fått ett intyg på undersökningsresultatet - med tre diagnoser - tre fler än den ordinära sjukvården orkat med. Och en behandlingsplan. Jag törs inte än ge mig in och beskriva vad han gjorde - han förefalla lite udda - men nu har jag bestämt mig för att tro - och det är väl halva resultatet. Mer följ kier efter nästa onsdag.

Trodde också att mer skulle följa när jag kikade på Kurirens ledare på nättidningen och möttes av foto av
pojkarna bus - Jens och Thomas. Som får illustrera ledarens krav på att förstatliga skolan. Bra association att knyta till två folkpartister - eftersom det är ett gammalt FP- krav. Funderar hur de andra allianspartierna ställer sig - är det bara att köra nu för regeringen?

Och NSD:s ledarsida gläds över att SSU laddar om. Men varnar för att spåren förskräcker. Varnar de nya ordförande kandidaterna för att leka "Flugornas herre" igen - fast det har väl mest varit "damer" som lekt det i SSU. Har länge funderat över att SSU alltid har ordföranden som alltid är mycket äldre än sina kolegor i de andra ungdomsförbunden. För visst är det så? Jytte som avgår är 32 och de nya manliga kandidaterna är 26 respektive 27. Frida Johansson Metso tillexempel hade inte ens fyllt 25 då hon avgick - om jag nu räknat rätt. Nuvarnde LUF-ordförande Adam Cwejman var 24 då han valdes.

Någon spänd förväntan att Skellefteå skulle vända och vinna fanns kanske inte - men hoppet är det sista...Men trist ändå att det inte blev ett så kallat norrlandslag som tog guldet. Vi får trösta oss med att större delen av landet ändå ser Värmland som mörkaste norrland.

Nu står vårt hopp till LF-basket som tar emot Norrköping på hemmplan ikväll.

Slutligen; "Nu är jag less på den här plågan som aktionsgruppen och andra ställer till med, säger han". Och dagens fråga är vem han är? Liten ledtråd här - även om jag inte hittade citatet - men det finns in papperstidningen - sidan 16 - NSD. Och i sanningen ett märkligt uttalande om människors engagemang?

Olivia och Oliver har namndag och gratuleras.

Jobb och träning som gäller idag. Och sen fri tid - och helledig helg framför mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback