"Styvmoderligt"

2011-04-02. kl. 06.15

Kan inte annat än tycka att basket blir styvmoderligt behandlad av media. LF klara för semifinal blir bara en rad av många i menyn på
Kurirens nättidning. NSD något bättre men flera nyheter före.

Men dåliga och tråkiga nyheter går ju alltid före - här om dödshoten mot VF-juurnalisten. Lite senfärdigt avståndstagande från Luleå hockey kan jag tycka.

Själv försöker jag peppa mig själv til att se denna lördag som en riktigt positiv dag. Igår var en mindre bra dag. Fick bland annat besked om att GA Selberg lämnat detta jordeliv. Vi hade så många kontaktytor GA och jag. Får försöka glädjas åt att han fick ett långt och innehållsrikt liv. Begravning nästa lördag.
'
Temperaturen nästan nollar idag. Positivt uttryck så var det varma, lena vindar när jag hämtade tidningarna. Verkar bli en mulen dag idag - positivt eftersom jag ska ha länsförbundsstyrelse idag.

Lyssnar på TV och fråga doktorn. Passar inte riktigt in i mitt positiva tänk - vårtrötther och vårdepression. Och med den enkla förklaringen på depression som "min" Marie Söderström ger så kan vi alla ta åt oss tror jag.

Svårt med det positiva idag - till och med svårt att skriva något vettigt. Nu får jag ta till positivkonsulternas tips om att ge sig själv ett brett leende i badsrumsspegeln. Men fan tro´t att det hjälper?

Men nu har ni i alla fall fått ett livstecken ifrån mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback