Tiburtiusdagen

2011-04-14, kl. 07.00

Men idag är det iaf den 14 april - igår fördaterade jag - som om tiden inte går nog fort. Och natten - "översovning" idag igen - och nu till klockan 6. Tv)å dagar å rad - går liksom i skov.

Valet av namnsdagbarn ger ofta anledning till funderingar. Tiburtius är inte precis överrepresenterad i min bekantskapskrets - blev lite nyfiken om det var något helgon eller så.
Wikipedia talar om första sommardagen - och att björnarna lämna sitt idé - minsann inget att fira.

Vet inte som om det känns som om oppositionen har anledning att brösta sig så mycket som OA gör - men det tillhör ju ledarskribenternas uppgift att peppa de egna. Mot de mesta som också framgår av ledaren - och det som slår mig är att himmel vad det spretar mellan de så kallade röd-gröna. Undrar hur länge media och opinionsinstituten ska fortsätta räkna dem som en samlad kraft mot Alliansen?

Även Kurirens "distansskribent" behandlar givetvis "VÅP:en" (som initierade kallar den). En lite onödig släng om att pensionärerna inte borde fått sänkt skatt. Kan undra om det är "husbondens" (=Borg) egentliga uppfattning?

Gillar att Kuriren och NSD samarbetar för att avslöja den organiserade brottsligheten. Uppföljande artiklar om personkretsen runt HA. Noterbart borde det vara för alla vanliga "svensson" som fallit för SD:s locktoner att i dessa artiklar finns inte en enda utomnordisk person!! Underrrepresentation!

"Silvertårar" - ja visst är det så det känns när Luleå Basket återigen missar SM-guldet. Jag lider med dem. Men klumpigt att som TV-reportern igår (var väl Nord Nytt) säga att det handlade om att vinna eller försvinna för Luleå. Nog bör Sverige två värderas bättre än så.

Trot eller ej - här gäller "översovning" idag igen. Egentligen är jag lite panikslagen just nu. Måste hinna till jobbet till 9. Ska hinna pressa in en hel del arbete på bara 3 timmar. För sen ska jag hinna träna innan den spännande behandlingen hos kiropraktikern. Var ju på undersökning i går - till vilken jag förhåller med positivt avvaktande. Han ska koncentrera sig på mitt bäcken och mitt kranie. Det senare kopplar jag mest till "döingar"...

Och nu kan det bli mer panik - få se om vågen ska stanna under 80 för tredje dagen i rad - 79,9?

Ha det - på återläsande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback