En historisk dag?

2011-08-22, kl. 06.30

Verkar som om jag vaknat upp till en historisk dag -
Khadaffi verkar ha fallit. Om vi nu kan tro på det den här gången - det har varit nära förr. Och vad kommer sen? Historien förskräcker!

Helgen har varit bra - trots förlust för F97/98 mot Trångfors. Men vi tar revansch på Boden ikväll genom att vinna över Svartbjörnsbyn.

Och morgonen var nästan magisk - en sån underbar morgon - trots avsaknad av sol. Psalmen "en vänlig grönskas riks dräkt" kom för mig. Kom på mig själv med att stanna upp på bron och bara "äta" omgivningen med blicken.

Det gäller att glädjas åt det man har och upplever - och ändå kan jag inte låta bli att harmas att jag inte åkte in och upplevde festivalen under helgen - tidningarna är proppade med lustfyllda recensioner - inte minst om mat. Men en varmkorv på Likoarena kan också vara en delikatess - när magen är kryddad med hunger. Och så hör det ju till!!

Och snart hör det ju till - snö. Då behöver vi inte fundera om det är eller inte är. Som i Boden helgen - Skumt i Stadsparken. Fast jag visste inte att Boden hade en stadspark?

Tror inte Malmbergsborna blir särskilt tröstade av att LKAB:s informatör menar att skalven bidrar till gruvans stabilitet. Riktigt obehagligt måste det vara - och jag som har flera kusinbarn som jobbar runt gruvorna blir också orolig.

Dagens program känns också stabilt och vant. Jobb, träning - och fotboll. Dock utlovad ett trevligt besök på jobbet på förmiddagen.

Och avslutningsvis apropå dagen - så gratulerar jag Birgit Stöckels dotter Henrietta som har namnsdag idag. Den enda Henriettan jag känner - och ingen Henrika finns  min agenda heller. Vilket däremot David och Olle gör - Nyström respektive Hansson som har födelsedag idag. Gratulerar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback