Inga halvmesyrer

2011-08-19, kl. 06.45

Om sommarens väder kan man säga att det varit väldigt tydligt. Mest har det förstås varit soligt och varmt. Men när det har regnat - då har det verkligen gjort det, Två dagar i midsommarveckan - och så nu senaste veckan. Strilar hela tiden bara i varierande intensitet. inga halvmesyrer med vädret inte.

Gårdagen däremot var väl lite av en halvmesyr. Men Karolina kom iväg i god ordning trots vissa strul med vissa plan. Men ibland ska man ha tur och ha bokat rätt. Jobbet flöt på - utan att vara av det effektivaste slaget. Bra träning. Nästa vecka sista ökningen upp till normala 3 km snabbgång (3ggr/vecka),

Saras fotbollsmatch i Svartbjörnsbyn iställd pga av vattensjukplan. Jag har varit där tidigare i sommar så jag undrade faktiskt. Själv har jag rejäla regnkläder så det hade nog gått bra - men tänkte på de stackars tjejerna. Själv förvaltade jag inte den nyvuna tiden särskilt effektivt. Lite bokläsning och sen mest bara slapp!!

Hör på TV:n att det ska ge tips om förtäring av kräftor - dagen efter surströmmingspremiären. Ur led är tiden. Båda lokaltidningarna har förstått haft sina tester - i förrgår - och traditionsenligt så bevakar de också Grand Kallax egna premiär - denna gång med
Anna Maria Corazza Bildt.

Premiäryra i Överkalix - Jägarna - men idag har NSD rubriken "De har fått nog" - om två familjer som flyr Överkalix pga av mobbing i skolan - som enligt artikeln pågått i 10 år. Och jag vill säga att det är en underdrift - redan för dryga 10 år sen var Överkalix på tapeten för mobbning som pågått många år. Om jag minns rätt tom en riksnyhet i program typ Janne Josefsson. Något för lokalmedia att följa upp?

Och Kuriren slår upp nyheten om att läkaren som NLL blivit av med - han som både misstänkts för sextrakasserier och narkotika förskrivning - han återfinns nu - aktiv i Vll - dvs en förflyttning från Norrbotten till Västerbotten. Allt medan socialstyrelsens byråkratkvarnar mal kan han alltså fortsätta sin tvivelaktiga verksamhet!

Och till all lycka så ska kronprinsessan till länet - Haparanda - den 22 september. Då kanske även lokalmedias rubriksättare får nytta av Aftonbladets rubrik på löpet igår - GRAVID-EXTRA". Expressen har nu skapat en ny layout "BABY-EXTRA"

Och bloggen har strulat och hängt sig här på morgonen - så jag har hunnit duscha under tiden. Och Kuriren har under tiden länkat ut nyheten om läkaren.

Måns och Magnus gratuleras på namnsdagen!

Blir ingen ledig dag idag - trot att flexet är fyllt. Lite som måste åtgärdas före helgen. Träningsfri idag - så det blir till att hitta på något på eftermiddagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback