Oordning

2011-08-18, kl. 07.00

Mild moses - jag får ingen ordning på uppstigandet. Skulle snooza 10 minuter - men tryckte uppenbarligen på fel knapp och vaknade först 06.10.

Men ska jag lita på Kurirens horoskop borde jag krupit ned under duntäcket igen. "Du kanske trodde att dagens skulle bi smidig. En kund eller klient ser till att det inte blir så". Kan undra vad som väntar??
 
Stor dag igår -
Victoria och Daniel väntar barn. Och tidigt tillkännagivande snuvar snuvar skvallerpressen på spekulationer om putande mage. Nu undrar ju alla bara NÄR i mars det blir. Åsa Petersen menar att det är tidigt att gå ut med det i 12:e veckan. Daniel själv hävdar att de nu får vänta i ett halvår. Och Hans L. Olofsson - NSD reporter "utlånad" till Expressen meddelar att media nu sysslar med den absoluta nyheten - var blev tronföljaren till? Slutet av maj hävdar han. Själv hoppas jag förstås att få dela födelsedag med den kommande babysen - 26 mars.

Våra lokaltidingarn toppas annars båda av den nya Jägarna-filmen. En annan NSD-Olofsson publicerar vimmelbilder från premiären.

Stor dag idag också föresten - surströmmingspremiär. Dock blir den ingen surströmming för mig. Är inte så noga med premiären - strömmingen är mycket bättre då den fått ligga till sig ett år.

Mycket bättre än min var också den halstrade saltströmming jag bjöds på ute i Långnäs igår eftermiddag. Nancys!

Nu hinner jag inte koppla av mer här framför datorn. Ska vinka av Karolina som återvänder till London idag. Sen blir det jobb och träning. Fotboll i Svartbjörnsbyn ikväll - flickor 97/98.

Ellen och Lena gratuleras på namnsdagen.

Sänder också en medlisam tanke till republikanska föreningen. Det var precis inte deras dag igår och en dyster framtid väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback