Sovmorgon

2011-08-05. kl. 07.00

Har tagit mig en lite sovmorgon idag - till strax efter kl. 06.00. För jag är ledig från lönearbetet idag. Det blir 3 fotbollsmatcher idag - med start kl. 13.00.

Men var inte orolig för fler frakturer - ska inte spela själv - Saras 97:or från Alvik. Själv fullföljde jag veckans träningsprogram igår. Har varit ensam i träningshallen hela veckan - alla 3 gångerna. Förutom att kusin Kerstin varit på behandling 2 ggr så har jag bara sett en enda kund hos sjukgymnasterna.

Till ortoped Angerud igår. Inte självklart att handen ska opereras - problemet kan sitta i nacken också - och då hjälper det föga att skära i handen. Så först en undersökning på SuS. Kan undra hur länge jag får vänta på den

Efter jobb, träning och läkarbesök tyckte kroppen att produktionskvoten var fylld , vissa dagar blir det fortfarande så. Så det blev vare sig Kalas, Evas Konstiga Café eller någon nytta här hemma. Lite läsning och TV - och så kom jag mig äntligen för att ringa faster H och farbror H.

"Subventionsstopp för diabetespumpar" är toppnyheten i Kuriren. En utredning om det är staten eller landstinget som ska ha ansvaret . Lite att ta ut bekymren i förväg. Eller att mota Olle i grind?

NSD  har en makaber nyhet - om ett "Makabert fynd" - döda hundar i en väska på strand.

Annars är det förstås mest Luleåkalaset i båda tidningarna. Och på TV. Såg Karl P invigningshoppa - och sen följdes kommunalrådet av The Poodles. Ett kommunalråd som följs av "pudlar" skulle oroa en skrockfull. Ett omen?

Men lite surt att jag inte var där - men kände inte att jag orkade. Och betala en massa pengar ikväll eller lördag gör jag inte - eftersom jag ledsnar på en timme eller så.

Och börsen rasar - och hysterin gör väl att den rasar än mer. Men det är ju trots allt värdsliga saker. Och ingen idé att oroa sig för.

I väntan på spännande fotbollsmatcher ska jag försöka göra lite utrensningsarbete här hemma, Kanske tom ska tro mig att vara inne och dammsuga?

Ulrik och Alrik har namnsdag, Grattis till er som heter så - min kollega i Trollhättan till exempel - Hammar i efternamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback