STORA problem!

2011-08-12, kl. 07.00

I radio, tv och tidningar får vi rapporter om missväxt - det har varit så regnigt att dillkronorna ruttnat bort. Vilket ENORMT STORT problem - som är värt så mycket mediautrymme? - till och med ettannyhet på NSD med den fiffiga rubriken "Dillköparna går kräftgång inför helgens fester".

Synd att jag inte odlar något i år - jag var en baddare på att klara dillen - som en av de få grödor jdag fixade. Här ikring har det då inte regnat bort något - så kanske ni som har dill i friland får se upp lite extra för trädgårdstjuvar

Dillen var faktiskt bara andranyhet - första fetarubriken är "Jätteraset" - om att
Northlands aktievärde halverats. Folk som lånat pengar för att köpa aktier - paniksäljer enligt Allan Lehto. Och om man nu skriver ner aktien - så kan ju de som har pengar köpa billigt - och ta hem framtida vinster. Ibland undrar jag om inte vissa skriverier styrs av detta?

Missväxt på lingon också rapporterades i TV igårkväll - efter ett långt inslag konstaterade reportern att det inte ser ut att bli några blåbär heller. Ungefär som om blåbären mognade efter lingonen. Ett asfaltbarn av sin tid

En riktigt bra dag igår igen - lagomt med jobb och sen träning. Fullföljde veckans program med den trejde träningen. Känner hur det stärker både fysiskt och psykiskt.

Fotboll på Likoarenan på kvällen - Lisas lag vann - utan Lisa. Har en vadskada och kämpar nu för att repa sig till BD-open i helgen.

Men den här dan blir nog bra iaf - mitt flexkonto ligger på plus så jag ska bara ha telefonjour idag. Ska fortsätta "utrensningen" med att köra ett lass till tippen.

Kom ihåg att gratulera alla som heter Klara idag - namnsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback