Timeout

2011-08-25, kl. 22.00

Nu blir det timeout några dagar med bloggen. Timeout får mig att tänka på Jampa (min älskade gympalärare och basketguru) - och basket. Numer står ju timeout för något annat - skatteflykt, rattfylleri, toblerone eller andra dumheter.

Jag ska inte göra något av dem. Bara åka till Stockholm i morgon - över dagen. Taxin kommer 05.20 - och förvisso har jag väl både hämtat och läst tidningarna då. Men för stressigt med skrivande - DET ska vara avkopplande!

Trots att jag ligger så bra till i tidsschemat - och att massören var impad över mitt träningsprogram - fick jag en sväng av stresskrämporna i kroppen - så jag fick hoppa över träningen i eftermiddag. "lemmen" bak på låren - som hade jag tagit upp potatis i flera dagar!

Lite klokare har jag blivit med åren.

Efter i morgon - kommer i övermorgon - lördag - då ska jag vara hos mina barnbarn i Alvik - redan 07.30 - senast. Och sen "äger" dom mig hela helgen - så bloggen kanske återkommer först måndagmorgon?

Men jag måste iaf ta tillfället i akt att gratulera ÖSTEN som har namnsdag i morgon - så hette en av mina ungdomskärlekar! Puss och kram!

För övrigt har en av mina "kärlekar" varit upp till Norrbotten och Luleå utan att kontakta mig - fy på dig Bo Reinhold!!

Fö måste jag säga att massören av idag - Jörgen Forsberg - var en av de bästa jag anlitat. Låter kanske konstigt - men när jag gick ifrån honom kändes det som om jag inte hade någon kropp alls - dvs det gjorde inte ont någonstans.

Sköt om er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback