Gott slut!

2011-12-31, kl. 06.00

Så var den kommen - årets sista dag. Fraserna om gott nytt år dansar omkring både i ord och skrift. En av de sämsta är väl "gott slut" - på vad kan man undra? Som en vän till mig gjorde igår.

Sonen tog brödfödan ur munnen på mig igår dvs övertog transporten av Thomas till flyget. Vilket gjorde att jag fick ett il och stannade hemma och städade. Nå städade och städade - iaf dammsög och diskade. Till jobbet vid 10-tiden. Mest bortstäd av det gamla året. Och upplägg för det nya.

Valde bort träningen för två herrbesök - en som kom till mig - och en som jag förflyttade mig till. Det var den senare som undrade vilket slut jag tillönskade honom?

Och sen fick jag äntligen hämta hem kusinen från flyget. Och ute på Kallax kom en kvinna fram till mig och undrade om jag kände igen? Vilket jag inte gjorde. Men med hjälp av Eva och Norramark blev det igenkänning och utbyte om vad som hänt släkt och vänner sen vi sågs sist - för så där dryga 50 år sen.

Har hämtat och läst tidningarna efter en lång natt. FÖR lång insåg jag då jag såg en glimt på TV där juniorkronorna lämnade rinken efter en 9-1 vinst över Slovakien. Har bespetsat mig på match kl. 04.00 på nyårsdagens morgon - men det undermedvetna anade nog ugglor i mossen redan igår - sökte i TV-programmet men hittade inget.

Ingen träning igår - men skrattmusklerna har iaf fått sitt denna morgon -
"2011 - sämsta året någonsin?" rubricerar Kuriens ledarsida - den ska jag länka in här när den kommer. "När kommande generationer frågar hur vi kunde låta Maria Montazami inträffa så kommer vi helt enkelt inte att ha något bra svar" tillhör guldkornen - liksom fotona av Juholt i förkläde och "klut".
Nu har väl knappast Johan stått för alla lustifikationer helt själv men heder att han lyfte just denna!

Gillar faktiskt också NSD ledare i dag - även om dess innehåll kan få en att hålla sig för skratt. A-kassereglerna är smått galna i vissa avseenden - och då tar ändå den här ledaren inte upp problemen för deltidsarbetanden.

I övrigt innehåller tidningarna mest en revy över året som gått - i ord och bild. Skummat!

Sonen påminde igår om att min blogg firar 6-års jubileum nu i januari. Nätbloggen vill säga - före det hade jag en manuell "blogg" som gavs ut var fjortonde dag - till en begränsad krets läsare. Och så en "tidningskrönika". Ingen av dem på stentavlor dock - även om det känns mycket länge sen.

För egen del önskar jag mig ett lika bra år 2012 som 2011 varit. Hel, ren, mätt och frisk har jag varit. Mer kan man inte begära.

Till er alla - ett gott slut - på gamla året - och ett riktigt Gott Nytt 2012.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback