Händelselöst

2011-12-02, kl. 06.30

Efter att ha läst lokaltidningarna och "vandrat" på nättidningarna kan jag konstatera att det varit ganska händelselöst - på både gott och ont. Till och med dagens namnsdagsbarn - Beata och Beatrice - känns rätt opersonliga - känner nog ingen! Men grattis till er som heter så ändå!

Julbocken i Gävle har påpassligt brunnit upp i denna nyhetstorka. Vad vore den bocken om inte folk tänt på den - ofta. Ibland undrar jag om kommunens PR-avdelning har något finger med i spelet? Har någon någonsin fällts för att de tuttat på?

Men här handlar det minsann inte om "bocken som trådgårsmästare" - "jag är rätt man" hävdar Juholt - som ska vara med i Skavlans program nu på fredag.

Och i NSD får han eldstöd av det tunga artelleriet i form av Mårten Ström. Den insändaren kan du ha åsikter om senare idag på NSD:s nättidning. På den här platsen - som än så länge har kvar gårdagens Tyck till.

Sportkväll igår - passade den slappa stil jag hade igår em/kväll (efter lite julhandel). Först damernas skidskytte - som gladde betydligt mer än herrarnas dito kvällen före. Alltid lite roligare då uppstickare vinner - iaf om hon är svenska som i fallet med Anna-Maria Nilsson. Och Luleå hockey lyckades sno "segern" i Skellefteå genom att ta hem bonuspoängen. Skönt för en ann - med delad poäng - jag som delvis har hjärtat hos Skellefteå också.

Och med gräset gror..dvs jag skriver och beklagar mig äver uteblivna nyheter - så har han gjort det igen - Björn Rosengren.

Nu kör jag igång fredag. Fattar ni - det är fredag - igen! Jag vet då vad jag inte ska göra i helgen - besöka stan. Nu är det dax för LKAB att ge ett svinhugg till den egna handeln i Kiruna. Gratis bussar till Luleå - för Kirunaborna- för hockey och hysteriskt handlande.

Tur det är julmarknad på Sunderby Folkhögskola och Öppet Hus på Folkpartiet. Marknaden lördag och söndag 10-17 och Öppet Hus lördag 14-16. Kom du också - till båda!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback