Inte en susning

2011-12-26, kl. 09.00

Läser om stormen som bland annat
stoppat alla tåg norröver. Och här är det så stilla så. Inte en susning i träden ens. Läste vid midnatt (jo jag var uppe då) på FB att det var +4,5 grader i Luleå - och spöregn.

Ska sanningen fram så lämnade jag inte huset på hela dagen igår. Mjukiskläder, okammad och omålad var det som gällde. Var nog lataste dagen det här året - det mest produktiva var att läsa en julklappasbok - och den fastnade jag i så klockan blev över midnatt innan jag kom i säng.

Skönt iaf att det var mörkt ute fastän jag låg till klockan 8. Älskar dessa mörka morgnar - men snart kommer tråkiga januari.

Dessa morgnar då det inte kommer lokala papperstidningar är ockå rätt tråkiga. Något saknas mig. Har läst runt på nätet - tänk det kunde man inte ens förr. Från Luleås horisont ett par misshandelsfall. Och en gammal nyhet - från julafton - att tjuvar slog till när folket var på julfirande - Örnäset vid matstället.

Inte heller de stora tidningsdrakarna har något nytt att komma med - det är Dagmar för hela slanten. Och det kommer väl att räcka några dagar när man ska intervjua allt folk som inte kommer hem.

Själv ska jag ringa till vänner i Bollnäs och Gävle och höra om det har sina hattar kvar i blåsten.

I övrigt måste jag nog försöka "producera" något idag - annars blir förslappningen total. Ska börja med ett besök i tvättstugan. Och om ni inte skvallrar det för min viktväktarkonsulent ska jag nog göra ett besök på Max - i morgon är det hög tid att återgå till propointsvärlden.

Undrar om Stockholm har fått någon del av Dagmar? Måste kanske ringa Värmdö också och kolla om taket är kvar på nya huset?

Men först tvättstugan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback