Kung Juholt vinner

2011-12-04, kl. 07.00

Vaknat till en i dubbel bemärkelse blöt morgon. Näsblod - något som aldrig haft någon högkonjunktur hos mig - men senaste halvåret har jag haft ett antal tillbud. Åldersrelaterat påstås det av vissa. Det dubbla består i att jag fick rycka ett paraply när jag skulle hämta DN - spöregn den 4:e december kan jag inte påminna mig någon gång - fast jag har åldern inne.

Kung Juholt vinner? Ja - mediamatchen. 11-7  - mot "Berndadotten" -  i klickbara länkar i Expressen. Dock kommer båda kungarna ganska långt ner på menyn - snart urkramat allt nyhetsvärde för båda?

Det blev 2 timmars julmarknad och 2 timmars julöppethus igår. Riktigt trevligt båda två. Det bästa med båda är att jag träffar så mycket trevligt folk. Impulsköp i måttlig mängd - knäck - som jag tyvärr åt upp. Hoppas det ryms inom min veckobonus?

Hem först vid 17-tiden vilket innebar att jag missat damernas skidskytte - men det gjorde inte så mycket - för dom hade missat dom också - Ekholm 25:a och Nilsson 32:a. Det var inte damernas dag igår - om man bortser från handbollen - Anja Pärson 34:a. Skulle inte förvåna om hon lägger skidorna på hyllan nu?

Och Luleå hockey "förlorade" mot Djurgården - själv lämnade jag matchen (Matchen direkt på Kuriren) med en 2-0 ledning för Luleå - och trodde på seger men...

Nyheterna i lokaltidningarnas menyer - exakt samma i båda - är 6 polisiära fall typ fylla och misshandel.

På hemmafronten var vi polisiärt alerta igår. Enligt uppgift skulle en av grannarna ha varit på semester. Mystisk figur som rörde sig där inne iaf. Tjuvar?? Efter samråd med kusinen så ringde jag över - och fick svar - av frun i huset. Det visade sig att sjukdom kommit emellan. Men vi konstaterade att grannsamverkan iaf fungerade!!

Idag är jag utlovad en hel del sport på TV. Lagon sysselsättning denna regniga söndag. Julmarknaden på Hägnan skulle normalt ha frestat - men absolut inte i spöregn.

Ett inblanco grattis till dagens namnsdagsbarn?

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback