Livet i spillror

2011-12-19, kl. 06.00

Den här nyheten hade jag gärna varit utan - en av de
svårt skadade vid kalkugnen har avlidit. Tänker på anhöriga, släkt och vänner som efter månader av hopp och förtvivlan nu fått sina liv slagna i spillror. Tänker på helgens andra tråkiga rubriker och inser att det är många som drabbats.

Första spåret efter försvunne Rånebon har hittats - cykeln. Den ger dock inte mycket klarhet i fallet i dagsläget - även dem familjen kommer att fira jul i skuggan av tragedin.

Vi är många som har mycket att vara tacksam för!

Söndagen gick i långsamhetens tecken - vilket på intet sätt innebar att jag hade tråkigt. Tycker ordet "långsamhet" är så vackert. Speglar på något sätt ett levande i stunden. Och är man på basketmatch med 14-åriga tjejer - då lever man verkligen med. Storförlust mot Övertorneå - men det var himla roligt ändå. Skulle vara roligt att se en videoinspelning av en själv när man lever med i matcherna - får då och då ett förmanande "men farmor då.." från svärdottern.

På den glada sportsidan räknar jag också in ytterligare en seger för Northland och inte minst Norges VM seger i handbollen. Förutom att de slog just Frankrike som förpassade oss ur VM så innebär det en OS-biljett för våra handbollstjejer. Tack Noge!

För Kalla blir det dock bara pannkaka - enligt henne själv. Men hon kommer säkert igen.

På den politiska fronten noterar jag att OA tydligen tror attNorrbothniabanan är den "frälsarkrans" soim socialdemokraterna så väl behöver. En ny sidstor ledare för att skapa trovärdighet för s löfte om banan. Ofinansierad säger Johan Johansson (M) i ett debattinlägg i NSD. Inget av dem är länkbart ännu - men konstaterar att det finns två tidigare färska inlägg opm Norrbotniabanan - så antingen är det som jag tror - OA:(S) frälsarkrans eller så är han fantasilös på ämnen.

Ska vara hos min husdoktor kl. 08.00 så jag får begränsa mitt skrivande. Dock grattis till Isak som har namnsdag - hoppas både Anna och Anneli kommer ihåg att uppvakta sina telningar.

Jobb och träning ska det annars bli idag. Träning efter en hel veckas snuvuppehåll - men det ska nog gå bra ändå.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback