Mörkt och tomt

2011-12-21, kl. 06.45

Riktigt tomt och magert på nyhetsfronten. Hittade en
stulen skoter som fick mig att haja till. Behöver verkligen LTU egna skotrar? Ja vet vem vet - högskolepoäng på skoter? Seriöst - säkert finns det någon utbildning som motiverar det - annars skulle man väl inte ha någon?

Lokalmedia toppar med samma nyhet idag förstås - den trista och onödiga dödolyckan i Jukkasjärvi. För utom den mänskliga tragedin för alla inblandade så är det dålig PR för våra magiska event också. Samma skala som om en turistbuss på Mallis krockar och döda svenskar.

Begreppet "höger" dominerar NSD:s ledarsida - OA dammar av högerspöket Thatcher inför filmen om hennes liv. Och Tobias Baudin skriver en krönika om att möta högerns offensiv.

Ledaren i Kuriren håller sig till det lokala planet - om sossarnas oblyga försök till partibidrag till Unga Örnar. Hörde faktiskt på debatten från fullmäktige - två gånger faktiskt - via närradion. Och oblygt är väl bara förnamnet - bara 16 procent av bidraget går till verksamheten - resten administrerar bort.

21 december idag - och Tomas har namnsdag - även Thomas med den stavningen. Många har jag att säga grattis till - grattis alla. Och ska sjunga för min Thomas på jobbet idag. Han har anledning att fira lite extra idag - för hans andra namnsdag - Folke - har annekterats av prinsessa Victoria - Folkedagen den14 juli har blivit Victoria dagen.

Undrar om det är idag det är den dag då dagen är kortast och natten längst? Vänder det idag - eller står det still någon dag? Blev inte klokare av wikipedia heller.

Kan hoppas att det blir en ljus dag för våra svenska pojkar i Eritrea. Hör på TV om att domen kommer idag.

Vädret är med mig idag - minus 7. Undrar dock varför ingen forskat fram en medicin mot förkylning? Nu är jag riktigt less på snuveriet - har som satt igång igen. Blir ingen träning idag heller - nu börjar jag ha abstinens. Men har hosta likt då jag hade kikhosta - minns det än trots att det är 60 år sen.

Idag avslutar jag arbetsveckan - iaf den officiella - med att äta lunch med mitt arbetsutskott. Dom ska äta kinamat - och själv ska jag sitta med en tallrik lättfil. Gäller att hålla igen inför julens frosseri.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback