Nanomuskler

2011-12-11, kl. 06.30

Mycket märkligt - trots ett drygt års träning - i snitt 3 gånger per vecka - så finns det uppenbarligen muskler - nanomuskler? - som inte fått sitt. Två och en halvtimmes snöskottning blev det igår - uppdelat på två omgångar (inväntade traktorn). Idag smånyper det både här och där i kroppen. Tur att det kommit en decimeter snö till så jag får chansen att mjuka upp dem.

En sån där ovanlig dag igår - då jag inte lämnade gården. Pulade på med både det ena och det andra. I skönt sakta mak. Med många pauser för att njuta idrott på TV. Missade dock damernas skidskytte - då det var "tolvkaffe" hos kusinen.

Idag har jag gått ut hårt - gryta med lingon på spisen. Tvätt ska hängas, blommor vattnas och så den förbaskade disken som alltid förökar sig. Allt utom disken före snöskottningen. Då är jag nog ute och skottar vid 7-tiden. Lätt och fjunigt idag - lagom uppmjukning för småömmande muskler.

DN hade inte landat i lådan då jag var ut klockan 5. Hann tänka en småelak tanke om Kurirens 150-års jubileum - innan jag kom på att `DN nog inte trycks i stan längre - Umeå kanske.

Inte något särskilt upphetsande i nättidningarna. Nobelfesten dominerar förstås -
och i centrum står bebisen som sägs ha sparkat två gånger. Om det nu var under kungssången eller nationalsången låter jag vara osagt.

Daniel och Daniela har namnsdag - grattis.

Och nu ska jag kolla in vilken tid adventskalendern (på TV) är. Igår morse missade jag den - men såg reprisen förstås.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback