Spar lite krut

2011-12-12. kl. 06.00

Det gär nästan lite för bra för våra elitlag nu - segrar i lång rad för både
Luleå Hockey och Northland. Roligt - men inte utan att jag funderar om de inte borde spara lite krut till slutspelen. Det vore väl för himla kul om tjejerna äntligen fick lägga en guldmedalj till alla silver?

Själv har jag verkligen sparat på krutet i helgen. Den har gått i långsamhetens tecken. Skulle också kunna uttryckas så att jag levt i stunden. Verkligen något att njuta av att vara ute klockan 7 en söndagmorgon och skotta snö.

Stökig helg i Luleå har vi tack och lov inte märkt mycket av. Uppvarvade skotrar minner dock om vad som komma skall. Dt slipper man också kl. 7 en söndagmorgon.

Mord i Rantajärvi låter mest som hämtat frän någon av Majvor Mullers deckare - men är tyvärr en realitet. Känns lite märkligt att media så snabbt lägger ut namnet på offret. Har man verkligen hunnit meddela all släkt och vänner?

Ja som synes nyhetstorka - inte mycket att skriva om. Nyhetstorkan kan väl illustreraras av att socialdemokraternas dåliga siffror i en ny opinionsmätning får plats. Att de har dåliga siffror kan väl inte längre vara någon nyhet? Men visst är det ännu en opinionsmätare som ger sig ut på marknaden - Yougovs tycker jag mig inte känna igen.

Och KD under spärren även i den undersökningen. Kan väl förklara varför Hägglund tydligen varit ute i helgen och slagit in öppna dörrar. Krävt att skollagen ska ändras så att det  blir möjligt att fira examen i kyrkan. Vet inte hur många gånger JB varit ut och sagt att skollagen inte lägger några hinder i vägen för det. Det är till och med helt okej att sjunga en och annan psalm. Men det är väl Hägglunds sätt att desarmera Odell?

Veckans väder börjar på allra bästa sätt - några millimeter nysnö och minus 14. Tyvärr lär kylan inte hålla i sig - varmgrader hotas det med om någon dag. Och snö/regn oväder.

Dock har min hotande onda hals lugnat ner sig. Kan nog bli träning idag iaf. Invägning hos Viktväktarna är inget jag ser framemot efter tisdagens sockerfrosseri. Har nog inte hjälpt att jag skött mig resten av veckan. Men man får ta det också.

Alexander och Alexis har namnsdag grattis.

Och grattis till er alla andra också som vaknat upp till en ny dag. Gör något riktigt bra av den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback