Stig - rätt och slätt

2011-12-17, kl. 06.30

Grattis Stig - på
namnsdagen. Idag är alla media eniga - det är Stig rätt och slätt som ska se dagen som sin. Grattis! Igår var alla förvirrade inklusive undertecknad. Själv var jag lite efter mig och försökte upprepa Gottfrid - 15 december. Åtminstone NSD - troligen även Kuriren - körde med Helmer och Hjalmar - 16 januari. En månad i förtid alltså. Men läsande "sanningsvittnet" (fast det är väl Flamman det?) kommen till jobbet fick jag rätt namn till rätt dag - ASSAR.

En snuvig dag igår. Och långt ifrån ensam på jobbet blev jag. Tre besök - trevliga - men häftande. Fick bli kvar till klockan 3 för att hinna det jag tänkt mig.

Misstänker att jag har några björngener i mig. Vissa idétendenser. Verkar kunna sova hur mycket som helst. En skön middagsvila på ett par timmar hindrar inte alls nattsömnen som varit mcket god inatt också. Men skönt att komma upp i tid - 04.35 idag - fullt godkänt.

Ett tunt, tunt - tunt - puder av snö gladde. Egentligen bara synligt på bron - men ändå. Kan nog vara någon kallgrad idag också - hoppfullt. Skulle behöva lite snö för att kunna fota Bärigårn - att skicka med i julkorten - för att möta andra som skryter med "nordens Aten" och annat. Men nog lika bra att ge upp den tanken - fotografgener har jag inga - så det hänger nog inte bara på snön.

Inte vara kungabilderna som är fejkade - nu får Nord-Nytt skämmas i rikspressen för att ha fejkat ätande av rulltårta som sägs ha varit 25 år gammal. Men den "gamla" finns väl obruten - och det var helt färsk rulltårta som de mumsade i sig. Undrar vilka av våra lokala "skjutjärnare" det var?

Men på den nyheten - länken - hittade jag Zenaxin - som sägs ge 15 kilos viktminskning på en månad. Det ni - det måste kollas upp.

Grönt hår har blondiner i Skåne fått - kopparhaltigt vatten. En snygg rödtoning brukar jag själv få i Västerviken hos Anita och Bernt - järnhaltigt vatten sägs det.

Nu toppar både Expressen och Aftonbladet med samma tråkiga nyhet - mord i Ludvika. Undrar om Expressen och Aftonbladet börjat med samma "tråkiga" rutin som NSD och Kuriren dvs ha uppdatering lagd på samma person? Inte nog med att det ofta är tråkiga nyheter från Luleå - fylla och våld - en lördagmorgon - allt fler nyheter i menyn är identiskt lika i båda tidningarna.

Såg för övrigt att OK annonserar med 4 olika sorters larm; joggingslarm, handväsklarm och två olika sorters larm att ha i fickan. Får väl ta på mig pannlampan och ett larm i fickan.

Nu ligger en helt ledig dag framför mig. Kan undra hur jag ska nyttja den? Börjar väl med lite plock här hemma - och tar det som det kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback