Tröst för ett tigerhjärta

2011-12-08, kl. 06.30

Bestående minne av dagens tidningsläsande -
NSD:s ledare. Blir smått patetiskt med ledren i NSD idag som på alla sätt försöker gjuta mod i de egna. Tröst för ett tigerhjärta kommer för mig.

Kan nog behövas - Kurirens ledare citerar Juholts kommentarer till SCB-undersökningen. Juholt jä,mför sig med Mohammad Ali och utlovar att dansa som en fjäril och sticka som ett bi. Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är så stor som jag är ett annat Ali citat som Kurirens ledarskribent tycker passar bättre.

Och bara för att jag nu har tid att skriva så jäklas skärminställningen för mig. Får en meny till höger som gör att jag inte ser den högra delen av sidan - utan skriver i blindo. Bara så att ni vet om det blir alltför tokigt.

Fick iaf glädjas idag åt ett ymnigt snöfall över Bärigårn. Synd att inte klaga - möjligen borde det vara några grader kallare för att garanterna någon form av beständighet för snön.

Igår fick jag glädjas åt att Antnäs 96/97 tjejer gjorde sopade banan ren (nåja) med Gladan.
Segersiffror med 51-27 hör inte till vanligheterna mot det laget. Sara med halsont satt i sekretariatet medan lillasyster Lisa fick hoppa in och spela. Lite ovilligt - men gick in i slutet av matchen och satt en snygg 2-poängare. Säkert spännande för en "noll-nolla" att få spela med stortjejerna.

Mera glädje - ytterligare två tjuvar gripna - denna gång efter en dikeskörning i Kalix. Ljuset idag verkar komma från Kalix - seger i bandyn mot själva serieledarna (tror jag) Edsbyn.

Inte alls roligt att skriva i bloggen när halva sidan döljs av reklam om en egen blogg - utan reklam. Jag har ju samma problem när jag läser NSD på nätet. Inser att felet sitter mellan stolen och skärmen.

Idag jobbar jag förmiddag och ska ägna eftermiddagen till att umgås med en vän som gör sin sista dag som Lulebo. Flyttar ifrån oss till Haninge. Vilket innebär (troligen) att träningen får anstå. Dock är väskan packad - de har ju trots allt öppet till 19.

Ha en bra dag i det som vi hoppas blir en dag i ymnigt snöfall. Och heter du Virginia så tillönskar jag dig en fin namnsdag.

Nu ska det bli spännande att gå in "utifrån" på bloggen och kolla in vilka tokiga felskrivningar det blivit med "blindskriften",





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback