Bedövad och bedrövad

2011-02-18, kl. 06.00

En kort tidningspromenad i en bedövande vacker morgon. Men den ihållande kylan fortsätter - kommer på mig att ducka lite för att få en vinkel mot termometern som gör att jag kan rapportera under 30 - 29 och några tiondelar.

Men bedrövad blir jag när jag kan läsa om rättegången där sambon nu tar tillbak att hon skulle blivit misshandlad. "Mitt livs kärlek" är rubriken i NSD och i Kuriren kan vi läsa att
mannen släpptes. "Han är tidigare dömd för liknande brottslighet vid två fall och försedd med besöksförbud mot minst en annan kvinna" Det hade varit på plats att skriva om att detta med återtagande av vittnesmål är ett vanligt beteende - och hur ofta kvinnor senare ångrat detta.

Ett efterlängtat lagförslag - nu ska det kosta att skräpa ned. Dags att plocka fram gamle Edvard Perssons - Man ska inte skräpa ned uti naturen...

Och apropå naturen så tar sig älgarna nu in bland bebyggelse. Flera rapporter - senast igårkväll berättade faster Inga-Maj att hon igårmorse hade en älgko med kalv utanför sitt fönster på Kolkgatan.

Frida och Fritiof har namnsdag. Med anledning av det får Frida Johansson Metso  en liten blänkar på NSD:s familjesida.

Och nu träder en ny kandidat till partiledare för S fram. Ny skriver jag för att jag först igår på TV fick en bild av honom. Mikael Damberg - tja varför inte?

Och Marie fyller 40 år idag. Och Ulf fyller 50. Tänk dom följer efter både småflickorna och småpojkarna. Grattis, grattis!

Och grattis till Skellefteå som gick upp till serieledning!

"Förtränade" mig tydligen igår - har ont i vänster skulderblad. Men det får väl gå över. Men det ska väl gå bra att jobba idag iaf - listan är lång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback