Buskes hämd på träd?

2011-02-26. kl. 06.30

PRO i dålig dager - sågade ned
barnens päronträd. Som av en slump hette trädbeskäraren Buske. Buskes hämd på det större trädet?

Uppstigen till en ledig lördag. Ljumt ute - tyckte mig känna en droppe regn - men det var nog fel. Minus 4 - men det syns att snön packats ihop en del - men det beror nog på den pinande vinden.

Båda - för att inte säga alla - tidningar kör med Palme idag. Ett kvartssekel nu runnit undan. Klart att "juileumet" ska uppmärksammas - men själv är jag spyless på alla spekulationer om tänkbar mördare. Och visst minns jag exakt var jag var då det hände - sorgemusiken i radion stimulerade nyfikenheten - och det kändes som en evighet innan nyhetsuppläsaren på radion kom in och berättad vad som hänt.

NSD har som sig bör en liten förledare om Palme. Kan tänka mig att det kommer något större på måndag. Dock får ledaren mig att undra om det var vid det möte som beskrivs där som jag blev jagad med marchaller. Vi har och delade flygblad om vad som skulle hända de första hundra dagarna om sossarna vann valet. Bästa flygbladsutdelningen någonsin- alla tog med glädje flygbladet. När en man började springa efter oss med en marchall i högsta hugget och ropa osande eder gick det upp för oss att de trodde att det var ett (S)ångblad de fick!!

Hoppas på andra rubriker idag - att Kalla får revansch. Det var så synd om henne i sprinten.

Torgny har namsdag idag - stort grattis till morbror Toje i Koskullskulle.n so

Sen måste jag bara få ge uttryck för mitt ogillande av februari månad med sina 28 dagar. Helt plötsligt har man tappat nästan en hel vecka.

Vet ni föresten vilken månad det blåser minst i Luleå? Februari - för då blåser det bara 28 dagar. Stulet från Radio Norrbotten igår.

Nu ska jag pula på med både det ena och det andra i väntan på besked när jag får hämta Sara och Lisa i Älvsbyn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback