En tid av oro och stress

2011-02-15, kl. 05.45

"En tid av oro och stress är till ände. Försök hitta tillbak till ett viktigare ärende". Uppmaning av horoskopet i Kuriren idag. Så sant som det är sagt - dags att förpassa alla engergitjuvar till historien.

Och nu har
Foppa äntligen förpassat sig till kretsen föredettingar. En stor sådan. Könt ett visst obehag för Foppas comeback - tråkigt när stora stjärnor hankar sig kvar och degraderar sig själv. Nu visste den store Foppa att bedöma att ta sin mats ur skolan - innan någon annan gjorde det.

Igår kunde vi läsa om distriktsordförande Karin Åström (S) som var tvungen att läsa innantill för att veta vad hon opponerade och uttalde sig om. Inte mycket högre kvalitet på Maria Stenbergs opppnerande. Kritik av FAS - som delvis kan ha sitt berättigande. Istället för att betala av statsskulden borde regeringen satsa på utbildning. FAS skulle alltså förhindra utbildning. Så visar man upp Mia Rutberg som ser framtiden an med tillförsikt - hon har lämnat FAS och kommit in på en utbildning - så det ena - FAS - utesluter inte det andra - utbildning. Vilket väl inte skulle bevisas?

I Kuriren kan vi läsa att arbetakommunen i Luleå nominerar Eva Nordmark och tio till som partiledarekandidater. Samtidigt kan vi läsa i NSD att Karl P "rasar" mot att distriktet funderar på att hålla sin nominering hemlig. Det är klart - att försöka hålla något hemligt brukar ju ge bra publicitet - det är väl idag (möjligen igår) som sossarnas kriskommission skulle presentera sin rapport - den vi redan och hört det mesta om.

Och Ö:na i partiet har flyttat fram sina positioner hör jag någon säga - hon/han trodde på ett Ö som partiledare - Östros eller Österberg. Själv håller jag på Maria Ulvskog - skulle vara en stor tillgång för alliansen.

Som av en slump är det Sigfrid som har namnsdag idag. Och Sigfrid Andersson är på bild i NSD och uttalar sig i partiledarfrågan - han vill ha en man - för att få med gubbarna i partiet. Grattis iaf på namnsdagen, Sigfrid. En gammal hedersman!

Tiden är knapp på morgonen - revision på Kommunförbundet. Ska infinna mig vid 8 enligt Åsa, "Vid" är ju ett vitt begrepp - men måste nog försöka komma i tid om jag ska hitta en motorvärmare. För hur gör jag annars när det är 30 grader idag också.

Ska hinna hänga tvätt och söka fram nya träningskläder också innan avfärd. Förvisso blir det tufft att orka med en heldags revision - men ambitionen är ändå att köra träningen efteråt. Lär behövas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback