Fritt frosseri

2011-02-20, kl. 08.00

Igår blev en dag av fritt frosseri - vilken lycka att ha en sån fins restaurang i byn. Grillspett med fläskfilé och bacon i het salsasås resp. fläskfilé med gorgonzola sås - och ett gott italienskt vin. Mums. Och sen blev det Marabous dajmchoklad och polkagrischoklad - och så lite Reisen förstås. Idag gäller att ha kraktär att motstå resterna av godiset. Undrar vilken diet det här kan hänföras till. Kanske som Anneli skrev på FB - det är bara bra att "bulka" någon gång i bantningsperioderna. Jag får hoppas så - för fortfarande är det mer än 2 kilo kvar av semestertillägget.

Det sägs ju att det är gradet i helvetet också - möjigen därför fåglarna kvittrade idag som värsta vårmorgonen. Efter veckor i sträck med mer än minus 30 så ger väl minus 20 vårkänslor.

En fin dag i går i övrigt också - med medalj för
Maria PH och ett formidabelt lopp av Daniel Rickardsson - tänk att få se Northug ha svårt att hänga med. Vi får hoppas att Daniel inte är skrockfull för tydligen har det varit så att den som vinner genrepet före VM inte varit så framgångsrik i mästerskapen.

Hur det gick i Melodifestivalen har jag inte en anning om - vilket fullständigt värdelöst program.

Dock lite onödigt att Luleå hockey tappade poäng - och just mot Brynäs.

Tappar gör också Miljöpartiet - rejält. Reflekterar över att det inte längre än någon nyhet att moderaterna är större än sossarna och att alliansen leder.
´
Vem som ska leda socialdemokraterna ä forfarande döljt i dimma - en grå sådan representerat av dessa gubbar - var tog alla unga kvinnor vägen?

Nu ska jag pyssla på här hemma - gömma godiset och vattna blommor bland annat. Och vid 13-tiden drar jag mot Kalix och deras årsmöte - det ska bli roligt - länge sen jag var där.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback