Grattis Inga!

2011-02-02, kl. 06.15

Vaknar upp till Kyndelsmässodagen - vad den nu innebär att vi tillägnar? Iaf ingen namnsdag idag - okollat om Inga har någon egen - så tillägnar jag den till Inga.

Har sovit sen klockan 18 igår till 5 i morse - bara med 1,5 timmes uppevaro vid 21-tiden - telefonmöte.

Upprörs idag över kommunens agerande - inte oväntat Tekniska förvaltningen - men även sanktionerat av socialnämnden. Hyrorna för gruppboendet på Nygatan överklagas av principiella skäl. Maxtaxan ska vara kvar säger kommunen - men vill tydligen ändå har godkännande för den dyrare hyressättningen. Det ska alltså vara kommunens goda vilja som gör att funktionshindrade får samma hyressättning som övriga hyresgäster. Det är något lurt med agerandet?

Upprörs också - igen - över att nättidningarna är så långt ifrån den riktiga tidningen. Hur kan man göra så olika nyhetsvärdering? Till exemple så borde väl kommunens agerande ovan vara tillräckligt het även för nättidningen- Kurirens?

Lurt också att
presidenten i Egypten lovat avgå - i september. Det vill säga han ställer inte upp till val. Vore jag demonstrant skulle jag nog inte heller nöja mig med ett löfte som ligger 8 månader fram i tiden.

Och ryktet bekräftat - Daniel Persson signerar dagens ledare i Kuriren. Men GB tronar överst på sidan - innebär det att han distansstyr ändå?ill

Längdskidor har blivit den nya flugan. Som alltid blir jag sugen på att investera i ett par gå den här årstiden. När solen slickar de vita vidderna ner mot älven - då suger det. Men hitintills har jag inte kommit till skott. Kanske lika bra - senast jag stod på skidor lyckades jag få en spricka i korsbenet.

Google frestar alltid min nyfikenhet - kom inte ihåg vad Kyndelsmässodagen stod för - att Maria bar fram Jesus i templet. Och lyssnar samtidigt på Jussi Björling från TV:n - 100-årsdag idag. Inga får dela dagen med honom.

Nu måste jag fundera på hur disponera denna dag - så jag orkar gå på Luleås årsmöte ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback