Nostalgimorgon

2011--02-13, kl. 08.30

Lyssnar till Flottarkärlek med Snoddas. Reprisen som körs på TV började med Hyland - tänkte först på
Hylands hörna. Men det var förstås föregångaren Karusellen. Hyland niade sina gäster och Floyd P, Putte Kock och Ingo uppträdde i tomtemasker och VARGPÄLSAR. För övrigt var det i Karusellen 1952 som Snoddas slog igenom med Flottarkärlek.

Gårdagen avlöpte som lördagar plär göra. Plock och städ på hemmafronten under förmiddagen. Fick riktigt ordning - och den här gången ska det förbli så ett bra tag. Besökpå återvinningscentralen för avlämning. Lite spel och dobbel - löste in trisslotter till nya lotter. Bestämde mig för att spela Lotto vilket var flera år sen jag gjorde. Undrade varför "tanten" frågade om Kungen - kände jag inte igen runt Lotto. När jag kom ut såg jag att jag höll en Kenokupong i handen. Kan fö meddela att utdelningen på 100 kronor blev 5-

En sväng till jobbet för lite idellt arbete - men det hade jag inte mycket tack för. Tvärtom.

Jens ringde och meddelade att Årets match ägde rum i Antnäs kl. 16.30 så jag begav mig dit. Och Saras 97:or vann över 98:orna - både lagen ABK. En spännande match då jag inte satt still en enda sekund.

Tänkte mig att se Melodifestivalen för Brolles skull - tur nog så var han först så jag kunde trycka mig ur programmet.

Det rör på sig i mellanöstern . jordbävning som denna journalist uttrycker det - glädjande och oroande på samman gång. Tänk om det är nu det händer - att demokrati och frihet sätter sig även där?

Har sovit till halvåtta idag - så det är inte mycket kvar av dagen med mina mått mätt. Men det är någonstans vid 7 - halvåtta kroppen vaknar om jag inte bestämt någon annan tid. Kanske nyttigt?

Kände lust för en promenad - men 28 minus på Bärigårn får mig på andra tankar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback