Repriser

2010-02-24, kl. 06.15

Tidningsläsningen gav tankar till repriser. Både roliga och tråkiga. Noterar att min "
tankstation" återigen utsatts för rån. Denna gång verkar det som ett amatörsmässigt ett. Återvände för att få större byte och åkte dit. Mycket vill ha mer och polisen vil ha fler!

Två rader ovanför imenyraden på Kurirens nättidning kan vi läsa om en man som återigen misshandlat sin sambo. Typ av ärenden som repriseras allt för ofta. Måste nog till krafttag här.

"Repris" av det roligare och nostalgiska slaget handlar om Hans-Erik Altenburg som fyller 60 år. En fyllig artikel om Altenburgs nöjefält/cirkus. Många livliga berättelser hörde jag i min barndom om det som då kallades Altenburgs tivoli. Som slog upp sina attraktioner på smeden Bergs gård i min fars ungdom. Vi ungar inspirerades och lekte tivoli/cirkus på samma plats.

För Luleå Baskets del önskar vi nu inte någon repris på silvermedeljerna - nu hoppas vi att det äntligen blir guld. Bra start med seger mot Telge.

Kaserner var ordet
 - Kaj Hedstig sticker upp frispråkighet. Undrar om det gillas av kommunledningen. Men exemplet från Kungsgatan får verkligen en träffande beskrivning - kaserner. Jag passerar varje dag och lider när jag ser det - och inte blev det bättre när gatan rensades från all växtlighet i form av björkarna.

Nästan tragikomiskt - fortfarande 25 grader kallt idag. Sjävl mår jag dock riktigt bra efter att sjukgymnasten igår fixade till min rygg. Tydligen en låsning som hon fick till. Nu återstår bara resten. Träning idag.

Men före det en dejt med Susann klockan 9. Och sen jobb till det är dags för träningen.

Innan jag avslutar - en namnsdagshälsning till Mattias och Mats - Karlsson och Olofsson - två av många. Känn er grattade alla jag känner.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Tack för att ni kom i går, Josef blev så glad att vi var där! Stor kram från Ylva

2011-02-24 @ 10:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback